Nieuws

Informatie Zes Zes wielrenners

22 juni 2022

Beste renners, hier vinden jullie meer informatie over zaterdag 25 juni!
- De inschrijving kan ter plaatse (Beersteeg Zaltbommel) vanaf 6:00uur, start 1e ronde is 6:30uur
- Inschrijfgeld is €10,-, bij voorkeur contant, maar pinnen kan ook! Volledig voor het Hospice in aanbouw!
- Er is bevoorrading vanuit de organisatie, maar hou zeker rekening ook met eigen bevoorrading
 

Lees meer

Wandelen tijdens de oversteek

16 juni 2022

We hebben een prachtige wandelronde uitgezet door de natuur en de mooie binnenstad van Zaltbommel. De ronde is, zoals gebruikelijk bij de Zes Zes, zes kilometer. En je kunt tot 6 ronden afleggen. Als je dit voltooid, wordt je gehuldigd als held! Doe dus mee voor het goede doel, dit jaar lopen we voor de Hospice de Samaritaan in Zaltbommel. Inschrijven kost  €10,-. Bij iedere doorkomst is er bevoorrading (banaan, water, krentebol,etc). Inschrijven kan 25 juni vanaf 7:00uur bij de Beersteeg in Zaltbommel. 

Lees meer

De Oversteek met Team Maasdriel

16 juni 2022

Op zaterdag 25 juni staat er iets bijzonders te gebeuren! Om geld in te zamelen voor hospice De Samaritaan in Zaltbommel gaan verschillende evenementen en initiatieven samenwerken. Daarnaast willen we de hospice meer bekendheid in de regio geven. Wij steken allemaal over om samen te komen op de Beersteeg in Zaltbommel. En de fiets-, wandel- en skeelertochten finishen op de Gamersche dijk. Zie ook de website van de Hospice voor nadere info over deze dag.

Lees meer

Wandelroute in PDF

16 juni 2022

Voor de geinteresseerden, hierbij onze mooie wandelroute in PDF. Downloaden.

Lees meer

Oliebollenverkoop

20 december 2019

Nu overal de kerstboom staat, ruik je al bijna héérlijke oliebollen...... I.s.m Jack de Wit en Jumbo bakt Team Maasdriel ze lekker bruin. Met de opbrengst steunen wij de Samenloop voor Hoop 2020. Op oudjaarsdag 31 december verkopen we oliebollen in Hedel. Vanaf 8:00uur tot 16:30uur vind je ons bij de Jumbo in Hedel. Vooraf bestellen kan bij ons of via ellykivits@hotmail.nl

Lees meer

Zes Zes wandelroute GPX

13 mei 2019

Nog een paar dagen en dan is het zover! Team Maasdriel heeft een mooie route uitgezet via het kasteel van Ammerzoden, het Klompenpad, het Fazantenpad naar de dijk in Well en zo weer terug naar Ammerzoden. De route is nu te downloaden via deze link.

Voor deelnemers die van het noorden van de Waal komen; hou rekening met de A2 wegwerkzaamheden (afsluiting) en kies een andere route. Zie ook www.vananaarbeter.nl

Lees meer

Wandelen Zes Zes 2019

15 januari 2019

Op 18 mei wordt in Ammerzoden, midden in het centrum, de Zes Zes georganiseerd met natuurlijk ook weer een mooie wandelronde. De ronde van 6km kan tot 6x gewandeld worden. Dus met afstanden van 6 tot en met 36km kan iedereen meelopen! Starten kan vanaf 7.30uur, binnenkomen tot 20uur.

Lees meer

Ga je met ons mee de Alpe op?

19 december 2018

Ga je met Team Maasdriel mee de Alpe op?
Samen met jou brengen we geld bijeen voor het KWF voor een wereld waarin kanker geen einddiagnose meer is.

Lees meer

Inspiratieavond Team Maasdriel

26 oktober 2018

26 november 2018 organiseert Team Maasdriel haar eerste inspiratieavond.

Lees meer

Wandelen bij de Zes Zes

23 april 2018

Dit jaar wordt de Zes Zes in Hedel georganiseerd en naast het wielrennen wordt er dit jaar weer gewandeld. Het evenement wordt op 26 mei 2018 voor de zesde keer georganiseerd. De afstand is 6km per ronde en er kunnen tot 6 ronden afgelegd worden. Lopers kunnen vanaf 8 uur starten, inschrijven kan ter plaatse (Herberg de Zwaan) vanaf 7.30 uur. Inschrijfgeld: t/m 16 jaar € 5,- / vanaf 16 jaar € 10.-, volledig voor het geode doel (KWF). De route is gepijld. Aan het einde van de iedere ronde is er drinken en fruit voor de sportievelingen. Tussen half 1 en half 2 is er een pastalunch voor € 5,-. Natuurlijk komt dit bedrag ook ten goede aan het goede doel!

Lees meer

Word lid van De Vriendenloterij!

23 april 2018

Beste deelnemers en bezoekers van deze site,
U kunt Team Maasdriel op een simpele en leuke manier steunen. Draag bij om zo vanuit Maasdriel veel geld op te halen voor het KWF en het organiseren van leuke / zinvolle evenementen in onze gemeente. Het is nu een mooie moment om de vriendenloterij waar we bij zijn aangesloten onder uw aandacht te brengen en wij vragen u dit te doen bij al u families, vrienden, buren en/of kennissen.

Lees meer

Zes Zes haalt recordbedrag op

23 juni 2017

Het eindbedrag van de Zes Zes is bekend geworden: €15.000,-, een absoluut record. Afgelopen 13 mei is de Zes Zes georganiseerd door Team Maasdriel en Dorpsraad Velddriel, vanuit de locatie Velddriel.  Vrijdagavond zijn de deelnemers die de fiets- en looptocht hebben volbracht uitgenodigd bij onze hoofdsponsor CC 53-11.
Voordat het eindbedrag bekend werd gemaakt, kregen de deelnemers de oorkondes en een leuke Velddrielse herinnering, klompjes aan een sleutelhanger.  Het eindbedrag is bekend gemaakt door Carola van Kessel, voorzitter van de Dorpsraad. Het bedrag is opgehaald door de deelnemers, sponsors en o.a. een loterij. Door de medewerking van vele lokale ondernemers, verenigingen en alle vrijwilligers is het mogelijk geweest om heel veel geld in te zamelen.
Team Maasdriel organiseert evenementen om op een sportieve manier geld in te zamelen voor een goed doel. Het opgehaalde geld komt ten goede aan Matchis (€2000,-) en het KWF (via Alpe d’HuZes, €13.000,-).
 

Lees meer

Zes Zes wordt breder

4 mei 2017

Dit jaar organiseert Team Maasdriel samen met Dorpsraad Velddriel de 5e Zes Zes. En dit eerste lustrum is aangegrepen om het evenement te verbreden. Naast het wielrennen is er dit jaar ook de mogelijkheid om te wandelen en met de e-bike te fietsen. En naast de sportieve activiteiten zijn er tal van andere activiteiten om aandacht te vragen, of te bezinnen, voor de ziekte kanker. Zo zijn er activiteiten / spellen voor de kinderen, diverse optredens, kan er met een ferrari meegereden worden en zullen er balonnen opgelaten worden. Het dagprogramma en de tijden zijn te vinden bij 'evenementen'.

Lees meer

Zes Zes 2017 in Velddriel

30 januari 2017

Dit jaar is de Zes Zes in Velddriel, op 13 mei, in samenwerking met dorpsraad Velddriel. Na 2x Hedel, Ammerzoden en Kerkdriel heeft de dorpsraad Velddriel Team Maasdriel benaderd voor een samenwerking. Erg leuk om samen te gaan werken en zo het evenement weer verder te verbeteren. De doelen sluiten ook mooi op elkaar aan. Team Maasdriel wilt graag veel geld inzamelen en aandacht blijven vragen voor het KWF en de dorpsraad kan dat zeker ondersteunen, bijv. met ludieke acites. En andersom promoot de dorpsraad Velddriel, wat zeker ook tot uiting zal komen met de Zes Zes. De Boxhof is 13 mei de plaats waar alles te doen is. De start, de finish, de inschrijving,, muziek, het binnenhalen van de superhelden, hier moet je zijn! Wij kijken uit naar 13 mei!!

Lees meer

Diner avond

1 februari 2016

Team Maasdriel groep Kaatsheuvel organiseert op 18 maart een dineravond in Kaatsheuvel. Deze avond wordt €12,50 per diner en €5,- per ples wijn afgedragen aan het goede doel. Jeroen van Hasselt heeft deze avond georganiseert in samenwerking met Restaurant de Lakei.

Lees meer

Informatieavond Alpe d'HuZes 2016

29 oktober 2015

Heb je er lang over getwijfeld of ben je het serieus van plan om aan Alpe d’HuZes mee te doen? Kom dan gerust langs op donderdag 5 november om 20 uur voor een informatieavond georganiseerd door Team Maasdriel. Je krijgt hier te horen wat er allemaal bij komt kijken, hoe je eventueel kunt trainen en je krijgt natuurlijk te horen wat Team Maasdriel voor een gezelschap is. De informatieavond vindt plaats bij Herberg de Zwaan aan de Voorstraat 8 te Hedel. Natuurlijk zijn de reeds aangemelde deelnemers ook van harte welkom!

Lees meer

Reuni Team Maasdriel

27 september 2015

Uitnodiging  voor alle (ex) deelnemers vrijdag 16 oktober 2015
Nu de (meeste) vakanties achter de rug zijn en de avonden weer wat langer worden, wil het bestuur van Team Maasdriel jullie van harte uitnodigen voor een gezellige avond met alle (oud) teamleden en vrijwilligers van Team Maasdriel. De avond zal in het teken staan van  terug blikken op het afgelopen jaar en alvast vooruit  kijken naar 2016.
 

Lees meer

Verslag Alpe d'HuZes

9 juni 2015

Liefst 19 fietsers en lopers van Team Maasdriel hebben afgelopen donderdag 4 juni de Alp beklommen om zo geld in te zamelen voor het KWF. De klim van 14,2 km met 1000 meter hoogteverschil had dit jaar een extra uitdaging, de warmte. Het was deze dag dik 30 graden en Alp ligt volop in de zon. Extra afzien dus om boven te komen. De Alp d’HuZes organisatie heeft tot op heden al € 15 miljoen opgehaald. De deelnemers van Team Maasdriel hebben daar ruim € 50 duizend aan bijgedragen. Zoals ieder jaar was de week in Frankrijk weer bijzonder doordat je voelt hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar komen. Ook bijzonder was dat er dit jaar 5 (-ex) Hedelnaren vanuit hun woonplaats naar de Alp zijn gefietst.

Lees meer

Zes Zes verslag

16 mei 2015

De Zes Zes editie van 2015 heeft geleid tot liefst 18 nieuwe superhelden. Zaterdag 16 mei om 7 uur vertrok een groot peloton om deze dag superheld te worden, om de helden te ondersteunen of om een mooie toertocht te rijden. Om 7 uur druppelde het nog wat, maar de regenradar was positief..... Echter heeft het tot diep in de 4e ronde geregend waardoor ook deze editie weer een extra dimensie kreeg, water!

Lees meer

Promotie trailer

7 mei 2015

Ook dit jaar heeft Team Maasdriel weer een trailer met dank aan sponsor BE-Combi. Via deelnemer Alex van der Loo zijn we in contact gekomen met Bas Brekelmans, verkoopmanager bij BE-Combi, die bereid was om mee te denken. Geheel belangeloos is de BE-Combi ter beschikking gesteld om zo onze sponsors te promoten. De BE-Combi zal mee naar Frankrijk gaan voor de Alpe d'HuZes en zal tijdens de Homeride ingezet worden. Natuurlijk zal de auto ook in de buurt zichtbaar zijn, hij staat nu in Hedel langs de Provincialeweg. Ook bij de evenementen zal de trailer er zijn.

Lees meer

Zes Zes met feestprogramma

6 mei 2015

16 mei is het zover. Dan wordt de Bikecenter van Tuyl Zes Zes weer georganiseerd door ons Team. Deze dag is er een toertocht georganiseerd voor wielrenners met rondes van 60 km. De echte doorzetters kunnen een afstand volbrengen tot 360 km. Ook die jaar is er voor familie, vrienden en ander publiek weer een fantastisch muziekprogramma bij Partycentrum de Weesboom. Met 2 vrouwelijke gastvrouwen, 2 DJ's, dweilorkest het Ammerzooitje en als afsluiting Danny Smoorenburg beloofd het een gezellige dag te worden.  

Lees meer

Nieuwe website

6 november 2014

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Wij wensen jullie veel kijkplezier en binnenkort zijn hier de plannen voor 2015 te vinden. Deze site is mogelijk gemaakt door online identity uit Kerkdriel. Ad en Aart bedankt!

Lees meer

Paardenmarkt 2014

2 november 2014

Afgelopen zaterdag, zondag en maandag was Team Maasdriel weer te vinden op de inmiddels vertrouwde plaats op de Paardenmarkt. Door het uitbaten van de WC's van Herberg de Zwaan hebben we weer veel geld kunnen inzamelen. En ondanks de regen op zondag en maandag was het toch leuk om mee te helpen door de leuke en vele spontane giften van de bezoekers van de markt. Volgend jaar weer!

Lees meer

Eindstand 2014 bekend

26 september 2014

Op de bbq ter afsluiting van het seizoen 2013 / 2014 is de eindstand van Team Maasdriel bekend gemaakt. Dankzij de inzet van de deelnemers voor hun eigen acties en de bijdragen aan de evenementen van Team Maasdriel en natuurlijk de Teamsponsors van Team Maasdriel zijn we op het trotse resultaat gekomen van €123.931,05. En daar zijn we supertrots op! Deelnemers, sponsors en iedereen die bijgedragen heeft, bedankt!

Lees meer

Wielrenners Zes Zes tonen doorzettingsvermogen

3 juni 2014

De tweede editie van de Zes Zes is afgelopen zaterdag onder helse omstandigheden afgelegd. Na bijna veertien uur fietsen werden de overgebleven elf renners als groep met gejuich binnengehaald door organisatoren en het toegestroomde publiek.

Lees meer

Appelflappenactie geslaagd

12 april 2014

Afgelopen zaterdag 12 april hebben de lokale deelnemers aan de Alpe d’HuZes ruim 5.200 appelflappen aan de man gebracht. Hiermee haalden zij ruim €2.800,- voor het KWF. Team Maasdriel bedankt eenieder die meegeholpen heeft de actie tot een succes te maken. Van de winkelende mensen tot aan de winkeliers MCD, Dagwinkel, Bakkerij Van Keulen en Bakkerij Jack de Wit voor de mogelijkheden die ze het team boden.

Lees meer

Bekendmaking Team 2014

3 april 2014

De deelnemers van Team Maasdriel 2014 zijn bekend!Team Maasdriel gaat in 2014 met minimaal 50 deelnemers naar de Alpe d'HuZes. Hoewel er landelijk een halvering van het aantal deelnemers aan de Alpe d'HuZes is, groeit Team Maasdriel juist.
Als gevolg van de tegenvallende belangstelling landelijk heeft de Alpe d'huZes-organisatie besloten de inschrijftermijn te verlengen tot januari 2014. Mede hierdoor kan het aantal inschrijving van Team Maasdriel nog oplopen tot 56.

Lees meer

Inzamelactie paardenmarkt

28 maart 2014

De eerste inzamelactie van Team Maasdriel op de Hedelse Paardenmarkt heeft €2.005,- opgeleverd. Herberg de Zwaan bood het team de mogelijkheid geld in te zamelen door de toiletten te exploiteren. Veel feestgangers brachten een bezoek aan het toilet en op deze manier is er veel geld ingezameld voor Alpe d’HuZes, het goede doel waar Team Maasdriel zich ook in 2014 voor inzet.

Lees meer

Party for Somebody gaat door

28 januari 2014

Het feest ‘Party of Somebody’ zal morgen doorgaan, ondanks recente treurige ontwikkelingen. De organisatoren zijn diep geraakt door het droevige overlijden van Ton van den Oord.
Zij zeggen hierover: “vanaf het moment dat we het bericht kregen hebben we ons afgevraagd en afgewogen of we ons benefit feest zaterdag wel door moeten laten gaan. In overleg met de familie is besloten om het gewoon door te laten gaan, we zullen Ton zeker in gedachte houden en het verlies een plaatsje geven op deze avond.”

Lees meer

Zes Zes staat voor de deur

19 januari 2014

10 mei is het zover. Dan wordt de Zes Zes weer georganiseerd door ons Team. Deze dag is er een tocht georganiseerd voor wielrenners die tot 360 km kunnen fietsen en er is een fantastisch muziekprogramma bij Herberg de Zwaan. Wij zien jullie graag. Voor meer info zie www.zeszes.nl en www.herbergdezwaanhedel.nl

Lees meer

Team Maasdriel 2014 Kick Off in de Kroon

3 augustus 2013

Team Maasdriel gaat na het succesvolle eerste jaar 2013 in 2014 opnieuw deelnemen aan de Alpe d'HuZes. Een groot aantal deelnemers van 2013 zal weer meegaan naar Frankrijk om daar een indrukwekkende fiets- of loopprestatie te leveren. Maar gelukkig zijn er ook nog plaatsen over voor nieuwe deelnemers.

Lees meer

De Zes Zes komt er aan!

27 april 2013

Aankomende 27 april heeft iedereen een kans om te helpen kanker de wereld uit te helpen. Door mee te doen aan de Zes Zes voor Alpe d’HuZes draag jij bij aan het KWF! Zo zijn er fietsroutes en is er een wandelroute. Iedereen is welkom op deze bijzondere dag. De start- en finishplaats is Hedel, gelegen in het hart van de gemeente Maasdriel.

Lees meer