terug naar overzicht

De Zes Zes komt er aan!

27 april 2013

Aankomende 27 april heeft iedereen een kans om te helpen kanker de wereld uit te helpen. Door mee te doen aan de Zes Zes voor Alpe d’HuZes draag jij bij aan het KWF! Zo zijn er fietsroutes en is er een wandelroute. Iedereen is welkom op deze bijzondere dag. De start- en finishplaats is Hedel, gelegen in het hart van de gemeente Maasdriel.

Vroeg of laat krijgt iedereen met kanker te maken. 1 op de 3 mensen ondervindt het. Iedereen heeft wel een familielid, kennis of buur die het zelf meemaakt. Op 27 april steunen we elkaar, hetzij door mee te doen, hetzij door aanwezig te zijn. De Voorstraat in Hedel wordt afgezet voor een braderie. Muziekverenigingen en bands geven de dag sfeer. Voor de kinderen zijn er tal van activiteiten. De opbrengsten van de braderie gaan naar Team Maasdriel en daarmee rechtstreeks naar het KWF.

Team Maasdriel haalt de beleving van de Alpe d’HuZes naar onze eigen gemeente! Er zijn vele afstanden en alle routes worden duidelijk aangegeven . Door de bijzondere sfeer vormen de tochten een beleving op zich. De echte sportievelingen gebruiken deze dag om een lange afstand te fietsen of te lopen. Zij creëren hiermee hun eigen uitdaging. Maar ook voor de recreant is er voldoende te doen.