terug naar overzicht

Ga je met ons mee de Alpe op?

19 december 2018

Ook in 2019 reist Team Maasdriel af naar Frankrijk om deel te nemen aan de Alpe d'HuZes. Dit evenement vindt plaats van zondag 2 t/m vrijdag 7 juni (de koersdag vindt plaats op donderdag 6 juni) en staat voor ons in het teken van Hoop en Verbinding. Hoop op een wereld waarin steeds meer vormen van kanker met succes behandeld kunnen worden. Verbinding omdat we allemaal één of meer mensen in ons hart meedragen. Mensen die recent de diagnose hebben gekregen of die in behandeling zijn, mensen die uitbehandeld zijn, 'schoon' zijn verklaard of zijn overleden. Elke donatie aan Alpe d'HuZes/KWF komt volledig ten goede aan onderzoek naar kanker en naar verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.
Naast de saamhorigheid van het met z'n allen gáán voor dit goede doel, is er natuurlijke de sportieve uitdaging. De klim is ongeveer 14 km lang, heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9 % en telt 21 bochten. De Alpe staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen, voelen we (een beetje) hoe het is om stuk te gaan, maar toch elke keer weer door te gaan. Opgeven is geen optie en je doet het samen: je troost en wordt getroost, lachen en huilen liggen naast elkaar.
Wil je meedoen en met Team Maasdriel de Alpe op fietsen, wandelen of hardlopen? Wil je de machteloosheid die je vaak voelt 'naast' een kankerpatiënt omzetten in een sportieve daad? Geef je dan op via onderstaande link! Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de eerste deelnemersavond.  Je ontmoet dan de overige deelnemers en krijgt alle informatie die je nodig hebt. We zien je graag!