terug naar overzicht

Inzamelactie paardenmarkt

28 maart 2014

De eerste inzamelactie van Team Maasdriel op de Hedelse Paardenmarkt heeft €2.005,- opgeleverd. Herberg de Zwaan bood het team de mogelijkheid geld in te zamelen door de toiletten te exploiteren. Veel feestgangers brachten een bezoek aan het toilet en op deze manier is er veel geld ingezameld voor Alpe d’HuZes, het goede doel waar Team Maasdriel zich ook in 2014 voor inzet.

In aflossingen van drie uur, namen telkens twee deelnemers van Team Maasdriel plaats bij de toiletten voor een toelichting op het goede doel. Hieruit bleek maar weer eens dat er veel betrokkenheid is bij het KWF vanuit de Maasdrielse bevolking. De kosten voor het toilet bedroegen € 0,50, maar er waren ook bezoekers die spontaan € 10,- bijdroegen aan het goede doel. Team Maasdriel is de bezoekers zeer dankbaar voor deze gulle bijdragen.

Deze inzamelingsactie is mogelijk gemaakt door een samenwerking met Wim Verkuil. De eigenaar van Herberg de Zwaan is ambassadeur van Team Maasdriel en gunde deze lucratieve actie aan Team Maasdriel. Door deze opzet was de Zwaan geholpen met de bemanning van deze post en wist Team Maasdriel veel geld in te zamelen. Beide partijen zijn geholpen met dit goede idee.