terug naar overzicht

Reuni Team Maasdriel

27 september 2015

Uitnodiging  voor alle (ex) deelnemers vrijdag 16 oktober 2015
Nu de (meeste) vakanties achter de rug zijn en de avonden weer wat langer worden, wil het bestuur van Team Maasdriel jullie van harte uitnodigen voor een gezellige avond met alle (oud) teamleden en vrijwilligers van Team Maasdriel. De avond zal in het teken staan van  terug blikken op het afgelopen jaar en alvast vooruit  kijken naar 2016.
Zowel de deelname aan  de Homeride en ook de  Alpe d’HuZes hebben een prachtig resultaat opgeleverd, waar we met zijn allen  heel erg trots op mogen zijn!  Huibert van Geenen (penningmeester) zal dan ook eea toelichten deze avond, ook zullen er  foto’s van beiden evenementen voorbij komen.
Verder willen wij jullie vragen om met ons mee na te denken, welk  goed doel Team Maasdriel in 2016  kan gaan  ondersteunen.  Zoals voorgaande jaren zal er in ieder geval weer een team afreizen naar Frankrijk  om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Hiernaast willen we met een 2de groep teamleden  een ander nieuw te bepalen doel gaan ondersteunen.  Ideeën/suggesties ??!! Mail ze alvast aan ons door!! Heel graag!
Van Boerkes
Voor deze avond zijn we wederom welkom bij Leon en Sophie van den Oord, bij Van Boerkes, Hoge Heiligeweg 19  te Ammerzoden  vanaf  20.00 uur
Koffie en thee staan klaar! Voor de overige drankjes wordt een kleine vergoeding gevraagd!
Graag zouden wij via een mailtje terug (info@teammaasdriel.nl) willen vragen of jullie WEL of NIET aanwezig zullen zijn op deze avond (en met hoeveel personen, ook nieuw belangstellende zijn natuurlijk van harte welkom!)

Hopende jullie allen te mogen begroeten op vrijdag 16 oktober a.s. vanaf 20.00 uur in Ammerzoden
 
Namens het bestuur , Annemarie Wolfert –van Kan