terug naar overzicht

Zes Zes met feestprogramma

6 mei 2015

16 mei is het zover. Dan wordt de Bikecenter van Tuyl Zes Zes weer georganiseerd door ons Team. Deze dag is er een toertocht georganiseerd voor wielrenners met rondes van 60 km. De echte doorzetters kunnen een afstand volbrengen tot 360 km. Ook die jaar is er voor familie, vrienden en ander publiek weer een fantastisch muziekprogramma bij Partycentrum de Weesboom. Met 2 vrouwelijke gastvrouwen, 2 DJ's, dweilorkest het Ammerzooitje en als afsluiting Danny Smoorenburg beloofd het een gezellige dag te worden.  

Natuurlijk draait alles deze dag om de wielrenners die hun toertocht fietsen. De ronde over de gemeentegrenzen van Maasdriel is weer gecontroleerd en gereed om tot 6x gefietst te worden. De hele dag zal er motorbegeleiding zijn. De tocht is zeer goed verzorgt met dank aan de vele sponsors. Hoofdsponsor Bikecenter van Tuyl zorgt voor een volgwagen, sportdrank en sportrepen. Maar ook vele andere plaatseljike ondernemers dragen hun steentje bij. Dit allemaal voor het goede doel, want alle opbrengsten zijn voor Team Maasdriel.

De wielrenners starten van 7 uur en diegene die de volle afstand rijden, worden rond 21 uur binnen verwacht. Iedereen is welkom op deze dag om de wielrenners aan te moedigen of binnen te halen.
Wij zien jullie graag. Voor meer info zie www.zeszes.nl