terug naar overzicht

Zes Zes verslag

16 mei 2015

De Zes Zes editie van 2015 heeft geleid tot liefst 18 nieuwe superhelden. Zaterdag 16 mei om 7 uur vertrok een groot peloton om deze dag superheld te worden, om de helden te ondersteunen of om een mooie toertocht te rijden. Om 7 uur druppelde het nog wat, maar de regenradar was positief..... Echter heeft het tot diep in de 4e ronde geregend waardoor ook deze editie weer een extra dimensie kreeg, water! Gelukkig waren de laatste 2 ronden droog en zelfs was de zon nog te zien.

De tocht is door ruim 100 fietsers bezocht. Er zijn deze dag mooie prestaties geleverd. Zo is er een damesteam dat 4 ronden heeft afgelegd. Chapeau dames! 2 dames en 16 heren hebben uiteindelijk de hele afstand van 360 km gefietst en zijn daarmee superheld geworden. Om half 9 kwamen zij binnen onder luid applause van het aanwezige publiek en harde muziek. De superhelden werden enthousiast opgevangen door familie en vrienden. Daarna was er nog een toespraak van Burgermeester Henny van Kooten die beloofd heeft volgend jaar ook mee te fietsen voor het goede doel. Super!

Alle dank gaat uit naar de sponsors, de muziekanten, de DJ's en een bijzonder woord van dank aan hoofdsponsor bikecenter van Tuyl, de motorrijders van Wijnstekers voor de goede begeleiding en onze gastheer Hubert Molenschot van de Weesboom. Foto's zijn te vinden in het fotoboek op deze website.