Sponsoring

Wil je ook Team Maasdriel sponsoren? Dat is mogelijk. Het opgehaalde geld gaat volledig naar het KWF. Het is mogelijk om zowel deelnemers als het gehele team te sponsoren.
Team Maasdriel biedt haar sponsoren drie samengestelde sponsorpakketten aan. Deze verschillen in prijs en inhoud.Individuele deelnemer
De sponsoring van een specifieke deelnemer verloopt als volgt. Zoek via de site van Team Maasdriel de deelnemer op die je het meest aan het hart gaat. Door op de foto van de deelnemer te klikken kom je op de site van Alpe d'HuZes. Door de knop "steun deze actie" te gebruiken kun je direct een overschrijving doen via iDEAL en bovendien een berichtje achterlaten. Deze vorm van sponsoring wordt het meest gebruikt door particulieren.

Team Maasdriel
Heb je geen specifieke deelnemer die je wilt sponsoren, maar draag je Team Maasdriel en haar doelstellingen wel een warm hart toe? Dan kan je een officiële sponsor van het team worden. Er zijn drie sponsorpakketten, variërend in prijsklasse. Om voor de sponsoren iets terug te doen zijn deze pakketten zo ingericht dat we een aantal wederdiensten aanbieden. Deze wederdiensten staan opgesomd in het menu links. De sponsoring van het team is met name interessant voor bedrijven. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Het belang van onderzoek
Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor het 'Alpe d’HuZes Cancer Rehabilitation Research program'. Het doel van A-CaRe is het ontwikkelen, implementeren en evalueren van revalidatieprogramma’s voor kankerpatiënten. Kankerpatiënten hebben baat bij beweging tijdens hun behandeling. Ze voelen zich hierdoor sterker, zowel fysiek als mentaal. Maar hoe kun je deze training optimaliseren? Hier wordt onderzoek naar gedaan en dit wordt gefinancierd vanuit uw sponsoring.